Workshopok

Workshopjainkon az édes alkotások iránti szeretetünket és tudásunkat szeretnénk megosztani a gyerekekkel és a felnőttekkel egyaránt. Profi cukrászaink vezetésével lehetőségetek lesz olyan édességek készítésére, amiket sosem mertetek kipróbálni otthon.

 

A gyerek workshopok remek közös élményt szolgálnak a gyerkőccel, miközben a kreativitásotokat kiélhetitek, az ügyességeteket fejleszthetitek és a napi édességet is elkészíthetitek.


Nemcsak a kicsikkel ideális program, hanem remek alkalom, hogy barátokkal, családtagokkal vagy munkatársakkal közösen töltsenek kellemes és produktív időt.

Különleges témák közül választhattok, díszített sütemények, habos cupcake-ek, ötletes cake popok vagy akár a szezonális különlegességek közül - mindegyik workshopunk egyedi és izgalmas élményt nyújt.


A felnőtt foglalkozásokon számos tippet, trükköt és kreatív ötletet is megosztunk Veletek. Olyan technikákat sajátíthatok el, amelyeket később otthon is alkalmazhatok a sütemények elkészítésekor.


Minden szükséges eszközt és  hozzávalót biztosítunk. Nincs szükség előzetes tapasztalatra vagy speciális felszerelésre - csak nyitottságra és lelkesedésre.


Az aktuális alkalmakat figyeld Facebook oldaunkon, vagy az info@mandolleti.hu címen kérj egyedi időpontot. 

 

Webáruház készítés